1. Ареа - Те спомнувам


Музички времеплов
  • 1998 - UK No.1 Spice Girls 'Viva Forever'
  • 1961 - Роден е The Edge, со вистинско име Dave Evans, гитарист во U2.
  • 1970 - Janis Joplin купува камен споменик за гробот на нејзиното најголемо влијание Bessie Smith. Smith умрела во 1937 година зашто не и бил дозволен пристап во болница исклучиво за белци.
  • 1992 - USА No.1 Madonna 'This Used To Be My Playground'
  • 1992 - UK No.1 Snap! 'Rhythm Is A Dancer'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје