Топ 10 @ 10 16.03.2020


1
Walking Away (Original Mix)
Mind Against
| 1 Недела во листата
0
2
Dial (Original Mix)
HowEMoves
| 1 Недела во листата
1
3
For Every Forever (Original Mix)
Mathame
2 | 2 Недели во листата
1
4
Lale
Butch
| 1 Недела во листата
1
5
Taro
LOC
3 | 2 Недели во листата
0
6
Shadows
Dee Montero & Newman (I Love)
3 | 3 Недели во листата
0
7
Nebosvod
Modd
| 2 Недели во листата
0
8
Stargazer
Davi
2 | 3 Недели во листата
1
9
Ashes in the Wind (Original Mix)
Sebastien Leger
5 | 2 Недели во листата
0
10
Mysteries of Life (Original Mix)
Rafael Cerato, Jinadu
5 | 3 Недели во листата
0
Музички времеплов
  • 1984 - по жестока кавга на 44 години Marvin Gaye е убиен од сопствениот татко.
  • 1971 - По 6 месеци од неговата смрт, албумот "The Cry of Love" на Jimi Hendrix добива златен сертификат.
  • 1957 - Cadence Records го издаваат синглот "Bye Bye Love" на Everly Brothers, откако претходно 30 други издавачки куќи одбиле да го објават.
  • 1985 - David Lee Roth ги напушта Van Halen за да започне соло кариера.
  • 2002 - Kylie Minogue ја одбива понудата вредна 1.2 милиони фунти на магазинот Playboy да се слика гола.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје