Во живо Интернет каналиМузички времеплов
  • 2002 - Kylie Minogue ја одбива понудата вредна 1.2 милиони фунти на магазинот Playboy да се слика гола.
  • 1928 - во продажба е пуштен првиот грамофон со автоматска измена на плочите.
  • 1957 - Cadence Records го издаваат синглот "Bye Bye Love" на Everly Brothers, откако претходно 30 други издавачки куќи одбиле да го објават.
  • 1984 - по жестока кавга на 44 години Marvin Gaye е убиен од сопствениот татко.
  • 1917 - кралот на регтајмот Скот Џоплин умира ни малку кралевски, во целосна беда.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје