Brit Awards 2005 / Earl`s Court, London

Музички времеплов
  • 1995 - Хотелот во сопственост на членовите на U2, 'The Clarence' уништен е од пожар за кој биле потребни 3 часа за да се стави под контрола.
  • 1999 - UK No.1 Westlife 'If I Let You Go'
  • 1992 - INXS го добиваат првиот британски бр.1 албум 'Welcome To Whoever You Are'.
  • 1964 - UЅА No.1 Dean Martin 'Everybody Loves Somebody'
  • 2004 - UK No.1 3 Of A Kind 'Baby Cakes'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје