Shawn Mendes and Zedd - Lost In Japan (Remix)


Музички времеплов
  • 1953 - Роден е Colin Hay од Men At Work (1983 UK & US No.1 'Down Under').
  • 1985 - David Bowie и Mick Jagger ја снимаат 'Dancing In The Street' за претстојниот добротворен концерт 'Live Aid'.
  • 1961 - UK No.1 Del Shannon 'Runaway'
  • 1999 - Michael Jackson паѓа и се здобива со неколку повреди откако се срушил мост на сцената на концерт во Германија. За време на несреќата Jacko ја пеел 'Earth Song'.
  • 2004 - Courtney Love добива укор од судот во Лос Анџелес зашто доцнела 5 часа на сослушување. Обвинета е зашто додека била под дејство на дрога нападнала недолжна жртва.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје