Топ 10 @ 10 03.02.2020


1
Stargazer
Davi
| 1 Недела во листата
10
2
Mysteries of Life (Original Mix)
Rafael Cerato, Jinadu
| 1 Недела во листата
4
3
Hey Now (Newman Remix)
London Grammar
2 | 3 Недели во листата
9
4
Shadows
Dee Montero & Newman (I Love)
| 1 Недела во листата
7
5
Right On
Space Motion
3 | 3 Недели во листата
4
6
Meraki (Original mix)
BROSS
2 | 3 Недели во листата
5
7
Archangel (Sébastien Léger Remix)
Essay
4 | 3 Недели во листата
4
8
Back From Finisterre (Mollono.Bass Remix)
Bonfante
3 | 3 Недели во листата
4
9
Where Is Home
Guy Mantzur, Khen
2 | 3 Недели во листата
4
10
Midnight (Original Mix)
HOSH & 1979 Feat. Jalja
1 | 3 Недели во листата
5
Музички времеплов
  • 1998 - UЅА No.1 Celine Dion 'My Heart Will Go On'
  • 1976 - UЅА No.1 Rhythm Heritage 'Theme From SWAT'
  • 1986 - George Michael објавува дека во текот на летото Wham! Официјално ќе се разидат.
  • 1981 - UЅА No.1 Eddie Rabbitt 'I Love A Rainy Night'
  • 1972 - George и Patti Harrison преживуваат сообраќајна несреќа. Patti неколку денови е во несвест.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје