Музички времеплов


 • 2000 - Mel C од Spice Girlѕ открива дека ја напушта групата.
 • 1979 - USА No.1 Barbra Streisand & Donna Summer 'No More Tears, Enough Is Enough'
 • 1974 - Тапанистот на The Who, Keith Moon, колабира зашто пијалокот му бил измешан со дрога. 19-годишниот Scott Halpin кој е во публиката, добротворно се пријавува да го замени на тапани за групата да ги отсвири останатите 3 песни.
 • 1971 - USА No.1 Isaac Hayes 'Theme From Shaft'
 • 1961 - Роден е Paul King, лидер на King и водител на MTV и VH 1. 'Love And Pride'
Музички времеплов
 • 1961 - Роден е Paul King, лидер на King и водител на MTV и VH 1. 'Love And Pride'
 • 1971 - USА No.1 Isaac Hayes 'Theme From Shaft'
 • 2000 - Mel C од Spice Girlѕ открива дека ја напушта групата.
 • 1979 - USА No.1 Barbra Streisand & Donna Summer 'No More Tears, Enough Is Enough'
 • 1974 - Тапанистот на The Who, Keith Moon, колабира зашто пијалокот му бил измешан со дрога. 19-годишниот Scott Halpin кој е во публиката, добротворно се пријавува да го замени на тапани за групата да ги отсвири останатите 3 песни.
 • Повеќе
Фреквенции
Скопје