Топ 10 @ 10 01.07.2019


1
The Biggest Heart (Original Mix)
Roy Rosenfeld
| 1 Недела во листата
11
2
Return To Oz (ARTBAT Remix)
Monolink
3 | 4 Недели во листата
7
3
Elephante
Sarkis Mikael & Epstein
| 1 Недела во листата
4
4
Hand Over Heart (Extended Mix)
Dean Mickoski ft. Shawnee Taylor
3 | 2 Недели во листата
4
5
Nature's Hymn (Original Mix)
B.A.X.
3 | 3 Недели во листата
2
6
Day 3 (Dark Matter Mix)
Be Svendsen
| 1 Недела во листата
4
7
Suzan's Lunch (Original Mix)
Lost Desert, Lee Burridge
3 | 3 Недели во листата
7
8
When The Lights Are Out (Original Mix)
Maceo Plex
5 | 2 Недели во листата
2
9
Volga (Extended Mix)
M.O.S. & Bona Fide
1 | 4 Недели во листата
2
10
Ryo
Joris Voorn
3 | 4 Недели во листата
1
Музички времеплов
  • 1992 - Chicago добиваат ѕвезда на холивудската Патека на славните.
  • 2003 - James Brown се разделува со четвртата сопруга Tomi Rae.
  • 2000 - Farrah Franklin ги напушта Destiny's Child по само 5 месеци членување во групата. Останатите три членки Beyonce, Kelly и Michelle изјавуваат дека Farrah не е исфрлена од групата, но заеднички се согласиле дека Farrah и Destiny's Child треба да тргнат на различни патишта.
  • 1970 - Роден е Sam Watters, вокалист во Color Me Bad. 'I Wanna Sex You Up'
  • 1947 - Роден е пејачот и текстописец Tony Joe White. Ја напишал 'Steamy Windows', хит за Tina Turner.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје