Armin Van Buuren feat. Josh Cumbee - Sunny Days


Музички времеплов
  • 1986 - UK No.1 Boris Gardiner 'I Wanna Wake Up With You'
  • 1969 - USА No.1 Rolling Stones 'Honky Tonk Women'
  • 1953 - Роден е Bobby G, воклаист во Bucks Fizz.
  • 1986 - Sigue Sigue Sputnik доаѓаат до идеја просторот помеѓу песните од новиот албум да го продадат како рекламен простор. Идејата сепак не се реализира.
  • 1951 - Роден е Jimi Jamison од Survivor (1982 USА & UK No.1 'Eye Of The Tiger').
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје