Taylor Swift - Look What You Made Me Do


Музички времеплов
  • 1948 - Роден е Klaus Meine од Scorpions (1991 UK No.2 'Wind Of Change').
  • 1968 - Simon and Garfunkel го добиваат вториот американски бр. 1 албум 'Bookends'.
  • 1997 - Извештај покажува дека Elvis Presley е најтиражен постхумен забавувач со продажба од 1 милијарда снимки низ светот, над 480 активни фан-клубови и над 250.000 постојани британски обожаватели кои се уште му ги купуваат снимките.
  • 1961 - UK No.1 Temperance Seven 'You're Driving Me Crazy'
  • 2003 - Jemini стануваат првите претставници на В. Британија кои на Евросонгот не добиваат нити еден поен.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје