Антена 5 Тим

Lefonque

Зоран Георгиев

Ди Џеј

Стил
Фаворити
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1970 - Во интервју за New Musical Express, Peter Green од Fleetwood Mac изјавува дека сака да се откаже од своето целосното богатство. По неколку години ќе биде пренесен во ментална болница.
  • 1998 - UЅА No.1 Celine Dion 'My Heart Will Go On'
  • 1994 - Во лондонскиот Royal Albert Hall Eric Clapton го има својот 100-ти настап. Учествува на добротворниот концерт 'Children In Crisis'.
  • 1968 - UK No.1 Esther & Abi Ofarim 'Cinderella Rockefella'
  • 1970 - UK No.1 Simon & Garfunkel 'Bridge Over Troubled Water'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје