Nathan Goshen - Thinking About It (Let It Go)


Музички времеплов
  • 1965 - На Бахамите започнува снимањето на новиот филм на Beatles, следбеник на 'A Hard Days Night'. Работниот наслов е 'Eight Arms To Hold You'.
  • 1995 - Умира Mevin Franklin од Temptations.
  • 1991 - USА No.1 Whitney Houston 'All The Man I Need'
  • 1974 - UK No.1 Suzi Quatro 'Devil Gate Drive'
  • 1961 - UK No.1 Petula Clark 'Sailor'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје