Eurosong - Kyiv 2005

Музички времеплов
  • 1986 - MTV одделува цели 22 часа од својата програма за да ги прикаже сите 45 епизоди од оригиналната ТВ серија на Monkees.
  • 1975 - UK No.1 Steve Harley and Cockney Rebel 'Make Me Smile (Come Up And See Me)'
  • 1962 - UK No.1 Elvis Presley 'Rock-A- Hula Baby / Cant Help Falling In Love'
  • 1997 - Blur доаѓаат на првото место на британската албумска листа со 'Blur'.
  • 1981 - UK No.1 Joe Dolce 'Shaddap You Face'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје