EXIT 2012

Музички времеплов
  • 1991 - UK No.1 Simpsons 'Do The Bartman'
  • 1967 - UK No.1 Petula Clark 'This Is My Song'
  • 1982 - UK No.1 The Jam 'A Town Called Malice'/ 'Precious'
  • 1962 - Роден е Tony Kylie од Blow Monkeys (1987 UK No.5 'It Doesn't Have To Be This Way').
  • 1975 - Cher започнува сопствено неделно едночасовно музичко-комично шоу на CBS.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје