30. Tiesto & Jonas Blue feat Rita Ora - Ritual


Музички времеплов
  • 1941 - роден е Leon Russell.
  • 1977 - UK No 1 Abba “Knowing Me Knowing You” 5 w.
  • 1971 - Ringo Starr го издава првиот соло хит "It Don't Come Easy".
  • 1972 - John Lennon и Yoko Ono одржуваат прес конференција по повод одлуката на американскиот оддел за имигранти John да биде прогонет од САД.
  • 1960 - Американската национална асоцијација за музичка трговија ги додоелува своите први награди. Elvis Presley е именуван за најтиражен машки, а Connie Francis за најтиражен женски изведувач.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје