11. Zara Larsson - All The Time


Музички времеплов
  • 1928 - роден е Serge Gainsbourg познат по брит бр 1 хит со Jane Birkin Je t`aime...
  • 1999 - Black Crowes имаат концерт во Тенеси и подоцна се тужени од тинејџер заради оштетување на слухот.
  • 1939 - роден е Marvin Gaye.
  • 1970 - лондонскиот суд ги сослушува аргумените на John Lennon по повод тужбата за јавно прикажување еротски литографии во јануари
  • 1977 - UK No 1 Abba “Knowing Me Knowing You” 5 w.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје