Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow


Музички времеплов
  • 1983 - UK No1 David Bowie “Let’s Dance” 3 w.
  • 1988 - UK No1 Pet Shop Boys “Heart” 3 w.
  • 1958 - Bill Haley and the Comets ја започнуваат првата турнеја во Јужна АМерика.
  • 1994 - USA No1 R. Kelly “Bump ‘N’ Grind” 6 w.
  • 1966 - издаден е хитот "When A Man Loves A Woman" на Percy Sledge.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје