Brit Awards 2012

Музички времеплов
  • 1997 - UK No.1 Hanson 'MMMbop'
  • 2002 - Liam Howlett од Prodigy се жени со поранешната членка на All Saints, Natalie Appleton. Церемонијата се одржува во Франција и меѓу гостите се Liam и Noel Gallagher и поранешниот член на Eurythmicѕ, Dave Stewart.
  • 1986 - US No.1 Madonna 'Live To Tell'
  • 1963 - Rolling Stones за првпат се појавуваат на британска ТВ.
  • 1969 - Супер групата Blind Faith, составена од Eric Clapton, Ginger Baker и Steve Winwood го има првиот настап во живо во лондонскиот Hyde Park.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје