EXIT 2010

Музички времеплов
  • 1995 - Roxette стануваат првите западни музичари по George Michael, кои настапуваат во Пекинг. Пред нив George Michael настапил во 1984 година на Кинеската Нова Година.
  • 1924 - Роден е актерот и пејач Lee Marvin (UK 1970 UK No.1 ‘Wand’rin Star’)
  • 1983 - UK No.1 Kajagoogoo 'Too Shy'
  • 1966 - UЅА No.1 Lou Christie 'Lighnin' Strikes'
  • 1957 - UK No.1 Tab Hunter 'Young Love'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје