Brit Awards 2013

Музички времеплов
  • 1983 - UЅА No.1 Patti Austin & James Ingram 'Baby Come To Me'
  • 1996 - Членот на Pulp, Jarvis Cocker, уапсен е зашто ги нападнал децата што настапувале со Michael Jackson на Brit Awards. Подоцна сите обвиненија ќе бидат отфрлени.
  • 1977 - UK No.1 Leo Sayer 'When I Need You'
  • 1994 - UЅА No.1 John Michael Montgomery 'Kickin' It Up'
  • 1994 - UK No.1 Mariah Carey 'Without You'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје