Brit Awards 2003

Музички времеплов
  • 1957 - Роден е Hans Holzl, попознат како Falco.
  • 1994 - UЅА No.1 John Michael Montgomery 'Kickin' It Up'
  • 1972 - UЅА No.1 Harry Nilsson 'Without You'
  • 1996 - На британска ТВ прикажана е снимка со Bjork како пристигнува на аеродром во Тајланд и напаѓа новинарка, така што ја турка на земја и и ја удира главата. Bjork подоцна ќе се извини.
  • 1983 - UЅА No.1 Patti Austin & James Ingram 'Baby Come To Me'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје