WMC 2011

Музички времеплов
  • 2000 - UЅА No.1 Savage Garden 'I Knew I Loved You'
  • 1983 - UЅА No.1 Patti Austin & James Ingram 'Baby Come To Me'
  • 1983 - UK No.1 Kajagoogoo 'Too Shy'
  • 1996 - На британска ТВ прикажана е снимка со Bjork како пристигнува на аеродром во Тајланд и напаѓа новинарка, така што ја турка на земја и и ја удира главата. Bjork подоцна ќе се извини.
  • 1994 - UЅА No.1 John Michael Montgomery 'Kickin' It Up'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје