4. The Weeknd - Blinding Lights


Музички времеплов
  • 1990 - тапанистот на Motley Crue, Tommy Lee преживува слаб потрес на мозокот поради паѓање од скеле.
  • 2000 - во Њујорк се одржува концерт во чест на Joni Mitchell.
  • 1970 - Led Zepplin стануваат почесни граѓани на Мемфис.
  • 1979 - Rod Stewart се жени со поранешната сопруга нa актерот George Hamilton, Alana Hamilton.
  • 1942 - Основана е издавачката компанија Capitol Records од Glenn Wallichs, човекот кој ја создал „уметноста“ на промовирање нови песни со испраќање копии од новите изданија до диџеите.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје