Музички времеплов


 • 2000 - Сер Paul McCartney на Пикадили го има првото потпишување копии од своја книга. За обожавателите и купувачи ја потпишувал книгата Paul McCartney Paintings.
 • 2000 - Објавено е дека по 74 години, британскиот музички рок неделник Melody Maker прекинува со постоење. Божиќното издание е последно и потоа неделникот ќе се спои со весникот NME.
 • 1986 - USА No.1 Bruce Hornsby & The Range 'The Way It Is'
 • 1981 - Родена е Amy Lynn Lee, вокалистка во Evanescence. Мy Immortal
 • 1962 - UK No.1 Elvis Presley 'Return To Sender'
Музички времеплов
 • 1981 - Родена е Amy Lynn Lee, вокалистка во Evanescence. Мy Immortal
 • 1962 - UK No.1 Elvis Presley 'Return To Sender'
 • 2000 - Сер Paul McCartney на Пикадили го има првото потпишување копии од своја книга. За обожавателите и купувачи ја потпишувал книгата Paul McCartney Paintings.
 • 1986 - USА No.1 Bruce Hornsby & The Range 'The Way It Is'
 • 2000 - Објавено е дека по 74 години, британскиот музички рок неделник Melody Maker прекинува со постоење. Божиќното издание е последно и потоа неделникот ќе се спои со весникот NME.
 • Повеќе
Фреквенции
Скопје