Pink - What About Us


Музички времеплов
  • 1980 - Во интервју, членот на Rolling Stoneѕ, Bill Wyman, најавува дека ќе ја напушти групата по две години, на нивната 20-годишнина од опстојувањето. Сепак ќе си замине од групата дури по 11 години.
  • 1989 - Fine Young Cannibals го добиваат единствениот британски бр.1 албум 'The Raw And The Cooked.'
  • 1984 - Simple Minds го добиваат првиот британски бр.1 албум 'Sparkle In The Rain'.
  • 2001 - USА No.1 Joe feat Mystikal 'Stutter'
  • 1967 - USА No.1 Buckinghams 'Kind Of A Drag'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје