Мак Топ 5 19.02.2017


1
Некој друг
ДНК
2 | 2 Недели во листата
8
2
Снег
Анита Мицова
1 | 2 Недели во листата
2
3
Укради ми го срцето
Ѓоко Танески
1 | 2 Недели во листата
1
4
Промена
Старите мачори
2 | 2 Недели во листата
2
5
Ноември
Нокаут
| 1 Недела во листата
6
Музички времеплов
  • 1974 - UK No.1 Suzi Quatro 'Devil Gate Drive'
  • 1989 - Isaac Hayes е уапсен во Атланта заради неисплатени 346.300 долари за детска алиментација.
  • 1978 - Sid Vicious од Sex Pistols и Nancy Spungen уапсени се во Њујорк за поседување дрога.
  • 1995 - Умира Mevin Franklin од Temptations.
  • 1965 - На Бахамите започнува снимањето на новиот филм на Beatles, следбеник на 'A Hard Days Night'. Работниот наслов е 'Eight Arms To Hold You'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје