Антена 5 Тим

Коста

Коста Јаневски

Менаџер

kosta@antenna5.fm
Стил
slow, pop, soul
Фаворити
Julio Iglesias
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1956 - USA No1 Elvis Presley “Heartbreak Hotel” 2 w.
  • 1979 - USA No1 Amil Stewart “Knock On Wood” 1 w.
  • 1990 - USA No1 Sinead O’Connor “Nothing Compares 2 U” 4 w.
  • 1959 - роден е Robert Smith од the Cure
  • 1947 - роден е Iggy Pop.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје