Somewhere Anywhere - A Short Love Story


Музички времеплов
  • 1961 - UK No.1 Petula Clark 'Sailor'
  • 1972 - Elvis Presley и неговата сопруга Priscilla легално се разделуваат.
  • 1974 - UK No.1 Suzi Quatro 'Devil Gate Drive'
  • 1995 - Умира Mevin Franklin од Temptations.
  • 2003 - News Of The World известува дека Michael Jackson се имал подложено на болни операции за да си ја смени бојата на кожата од црна во бела.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје