Топ 10 @ 10 03.02.2020


1
Stargazer
Davi
| 1 Недела во листата
7
2
Mysteries of Life (Original Mix)
Rafael Cerato, Jinadu
| 1 Недела во листата
4
3
Hey Now (Newman Remix)
London Grammar
2 | 3 Недели во листата
8
4
Shadows
Dee Montero & Newman (I Love)
| 1 Недела во листата
5
5
Right On
Space Motion
3 | 3 Недели во листата
4
6
Meraki (Original mix)
BROSS
2 | 3 Недели во листата
5
7
Archangel (Sébastien Léger Remix)
Essay
4 | 3 Недели во листата
4
8
Back From Finisterre (Mollono.Bass Remix)
Bonfante
3 | 3 Недели во листата
4
9
Where Is Home
Guy Mantzur, Khen
2 | 3 Недели во листата
4
10
Midnight (Original Mix)
HOSH & 1979 Feat. Jalja
1 | 3 Недели во листата
5
Музички времеплов
  • 1961 - UK No.1 Petula Clark 'Sailor'
  • 1995 - Умира Mevin Franklin од Temptations.
  • 1958 - Роден е David Sylvian, вокалист во Japan (1982 UK 5 'Ghosts').
  • 1978 - Sid Vicious од Sex Pistols и Nancy Spungen уапсени се во Њујорк за поседување дрога.
  • 1974 - UK No.1 Suzi Quatro 'Devil Gate Drive'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје