MTV Awards Rome 2004

Музички времеплов
  • 1998 - UЅА No.1 Celine Dion 'My Heart Will Go On'
  • 1986 - George Michael објавува дека во текот на летото Wham! Официјално ќе се разидат.
  • 1970 - Во интервју за New Musical Express, Peter Green од Fleetwood Mac изјавува дека сака да се откаже од своето целосното богатство. По неколку години ќе биде пренесен во ментална болница.
  • 1981 - UЅА No.1 Eddie Rabbitt 'I Love A Rainy Night'
  • 1970 - UK No.1 Simon & Garfunkel 'Bridge Over Troubled Water'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје