Brit Awards 2005 / Earl`s Court, London

Музички времеплов
  • 1998 - UK No.1 Cornershop 'Brimful Of Asher'
  • 1981 - UЅА No.1 Eddie Rabbitt 'I Love A Rainy Night'
  • 1998 - UЅА No.1 Celine Dion 'My Heart Will Go On'
  • 1970 - Во интервју за New Musical Express, Peter Green од Fleetwood Mac изјавува дека сака да се откаже од своето целосното богатство. По неколку години ќе биде пренесен во ментална болница.
  • 1942 - Роден е Brian Jones, гитарист во Rolling Stones.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје