Like I Love You - Lost Frequencies


Музички времеплов
  • 1961 - UK No.1 Del Shannon 'Runaway'
  • 1965 - Тапанистот на Rolling Stones, Charlie Watts купува куќа од 16 век.
  • 1996 - Шефовите на американските издавачки компании објавуваат идеја за спроведување дрога тестови меѓу пејачите, слични на оние што се применуваат кај спортистите, за да се намали бројот смртни случаи од зависност од дрога.
  • 1953 - Роден е Colin Hay од Men At Work (1983 UK & US No.1 'Down Under').
  • 1985 - David Bowie и Mick Jagger ја снимаат 'Dancing In The Street' за претстојниот добротворен концерт 'Live Aid'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје