5 Seconds of Summer - Valentine


Музички времеплов
  • 1973 - Пејачот Ian Gillan ги напушта Deep Purple на крајот на турнејата низ Јапонија.
  • 1999 - Michael Jackson паѓа и се здобива со неколку повреди откако се срушил мост на сцената на концерт во Германија. За време на несреќата Jacko ја пеел 'Earth Song'.
  • 1975 - Американскиот пејач и текстописец Tim Buckley умира од предозираност со хероин и морфиум.
  • 1978 - Peter Frampton во сообраќајка на Бахамите си ги крши едната рака и неколку ребра.
  • 2000 - Мајка му на Eminem го тужи својот син со 10 милиони долари оштета за навреда на личноста со стиховите "Мајка ми пуши повеќе травки и од мене" дел од хитот на раперот 'My Name Is'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје