Мак Топ 5 17.12.2017


1
Пекол
Теа
| 3 Недели во листата
46
2
Ти си мојот сон
Replay
3 | 2 Недели во листата
138
3
Дојди со мене
Дина
| 1 Недела во листата
17
4
Самоглад
Pluto’s Doubts
2 | 3 Недели во листата
81
5
Есен во мене
Панчо
2 | 5 Недели во листата
17
Музички времеплов
Фреквенции
Скопје