Топ 10 @ 10 01.07.2019


1
The Biggest Heart (Original Mix)
Roy Rosenfeld
| 1 Недела во листата
10
2
Return To Oz (ARTBAT Remix)
Monolink
3 | 4 Недели во листата
6
3
Elephante
Sarkis Mikael & Epstein
| 1 Недела во листата
3
4
Hand Over Heart (Extended Mix)
Dean Mickoski ft. Shawnee Taylor
3 | 2 Недели во листата
4
5
Nature's Hymn (Original Mix)
B.A.X.
3 | 3 Недели во листата
1
6
Day 3 (Dark Matter Mix)
Be Svendsen
| 1 Недела во листата
4
7
Suzan's Lunch (Original Mix)
Lost Desert, Lee Burridge
3 | 3 Недели во листата
6
8
When The Lights Are Out (Original Mix)
Maceo Plex
5 | 2 Недели во листата
2
9
Volga (Extended Mix)
M.O.S. & Bona Fide
1 | 4 Недели во листата
2
10
Ryo
Joris Voorn
3 | 4 Недели во листата
1
Музички времеплов
  • 1979 - Little Richard, сега познат како пречесниот Richard Pennman зборува за лошите духови на рокенрол музиката, изјавувајќи: 'Ако Господ може да спаси еден стар хомосексуалец како мене, може да го спаси секого'.
  • 1972 - Paul и Linda McCartney се уапсени во Шведска зашто поседувале дрога.
  • 1989 - Courtney Love стапува во брак со првиот сопруг James Moreland, вокалист во бендот Leaving Trains.
  • 1973 - Роден е Daniel Jones од Savage Garden. To The Moon And Back
  • 1944 - Родена е Estelle Bennett од Ronettes, познати по хитот 'Be My Baby'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје