5 Seconds of Summer - Valentine


Музички времеплов
  • 1976 - Motown Records и Stevie Wonder потпишуваат договор вреден 13 милиони долари.
  • 1967 - Polydor Records ја издаваат првата снимка на Bee Gees создадена во Англија, "New York mining Disaster 1941". Пропратена е со промотивен слоган кој ја претставува групата како "Најзначаен талент по Beatles-и".
  • 1979 - UK No1 Art Garfunkel “Bright Eyes” 6 w.
  • 1980 - The Knack го издаваат вториот албум "...but the little girls understand", само 7 месеци по појавувањето на првиот, "Get the Knack".
  • 1990 - UK No1 Madonna “Vogue” 4 w.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје