Мак Топ 5 30.06.2019


1
Techno
Fiction
| 1 Недела во листата
72
2
Длабок здив
ДС Колектив & Матеј
3 | 2 Недели во листата
1
3
Мајко
Гуру Харе
| 1 Недела во листата
21
4
Светлина
Милко
| 1 Недела во листата
41
5
Горе или доле
ДНК
| 1 Недела во листата
4
Музички времеплов
  • 2003 - James Brown се разделува со четвртата сопруга Tomi Rae.
  • 1970 - Роден е Sam Watters, вокалист во Color Me Bad. 'I Wanna Sex You Up'
  • 1992 - Chicago добиваат ѕвезда на холивудската Патека на славните.
  • 1947 - Роден е пејачот и актер David Essex. 'Gonna Make You A Star'/'Silver Dream Machine'
  • 1947 - Роден е пејачот и текстописец Tony Joe White. Ја напишал 'Steamy Windows', хит за Tina Turner.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје