Антена 5 Бр. 1 радио во Македонија


Нашиот Тим

Музички времеплов
  • 1991 - USА No.1 Mariah Carey 'I Don't Wanna Cry'
  • 1973 - Carole King настапува во Central Park во Њујорк и привлекува 100.000 публика.
  • 1968 - Simon and Garfunkel го добиваат вториот американски бр. 1 албум 'Bookends'.
  • 1961 - UK No.1 Temperance Seven 'You're Driving Me Crazy'
  • 1997 - Извештај покажува дека Elvis Presley е најтиражен постхумен забавувач со продажба од 1 милијарда снимки низ светот, над 480 активни фан-клубови и над 250.000 постојани британски обожаватели кои се уште му ги купуваат снимките.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје