Антена 5 Тим

Коста

Коста Јаневски

Менаџер

kosta@antenna5.fm
Стил
slow, pop, soul
Фаворити
Julio Iglesias
Специјалност
Песни
Музички времеплов
  • 1937 - Роден е Jerry Keller (1959 UK No.1 & US No. 14 'Here Comes Summer').
  • 1999 - UK No.1 Vengaboys 'Boom, Boom, Boom, Boom!'
  • 1960 - Роден е John Taylor, басист во Duran Duran и во Power Station (1985 UK No.14 'Some Like It Hot').
  • 2004 - UK No.1 Britney Spears 'Everytime'
  • 1960 - Роден е Chris Gibson од Gibson Brothers (1979 UK No.5 'Que Sera Mi Vida').
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје