Мак Топ 5 21.04.2019


1
Која сум јас
Thea
2 | 3 Недели во листата
14
2
Ноќ ко витез војува
Милко
1 | 3 Недели во листата
12
3
Последна минута
Дина
2 | 2 Недели во листата
5
4
Кога не си ти до мене
Наташа Малинкова
2 | 3 Недели во листата
1
5
Спомени
Горан Папаз и Танче Гроздановски
| 1 Недела во листата
1
Музички времеплов
  • 1984 - Jerry Lee Lewis се жени по шести пат, сега со 22-годишната Kerrie McCarver.
  • 1961 - USA No1 Del Shannon “Runaway” 4 w.
  • 1947 - роден е Глен Корник басист на групата Jethro Tull, која по првичните успеси ја напушта за да ги формира сопствените Wild Тurkey.
  • 2003 - Sinead O'Connor објавува пензионирање од музичката кариера.
  • 1942 - родена е Barbra Streisand.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје