Музички времеплов


 • 1999 - UK No.1 Westlife 'Flying Without Wings'
 • 1998 - UK No.1 Spacedust 'Gym and Tonic'
 • 1979 - Paul McCartney добива медалја за најуспешен композитор на сите времиња.
 • 1973 - Членот на Rolling Stoneѕ, Keith Richards, добива парична казна поради поседување канабис, кинески хероин, таблети и револвер во својот дом во Челси.
 • 1973 - John Lennon започнува парница против американската влада, обвинувајќи ја дека му го прислушкува телефонот.
 • 1970 - Santana го добиваат првиот америкаснки бр.1 албум 'Abraxas'. Black Magic Woman
Музички времеплов
 • 1973 - John Lennon започнува парница против американската влада, обвинувајќи ја дека му го прислушкува телефонот.
 • 1970 - Santana го добиваат првиот америкаснки бр.1 албум 'Abraxas'. Black Magic Woman
 • 1998 - UK No.1 Spacedust 'Gym and Tonic'
 • 1979 - Paul McCartney добива медалја за најуспешен композитор на сите времиња.
 • 1973 - Членот на Rolling Stoneѕ, Keith Richards, добива парична казна поради поседување канабис, кинески хероин, таблети и револвер во својот дом во Челси.
 • Повеќе
Фреквенции
Скопје