Во живо Интернет каналиМузички времеплов
  • 1987 - USА No.1 U2 'I Still Haven't Found What I'm Looking For'
  • 1998 - UK No.1 Spice Girls 'Viva Forever'
  • 1949 - Роден е Airrion Love, вокалист во Stylistics (1975 USА No.1 'You Make Me Feel Brand New', 1975 UK No.1 'Can't Give You Anything But My Love' и уште 15 други британски топ 40 хитови).
  • 1970 - Janis Joplin купува камен споменик за гробот на нејзиното најголемо влијание Bessie Smith. Smith умрела во 1937 година зашто не и бил дозволен пристап во болница исклучиво за белци.
  • 1961 - Роден е The Edge, со вистинско име Dave Evans, гитарист во U2.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје