Lady Gaga & Bradley Cooper - Shallow


Музички времеплов
  • 1989 - USA No1 Roxette “The Look” 1 w.
  • 1994 - на 27 години се самоубива лидерот на Nirvana и водач на гранџ генерацијата, Kurt Cobain.
  • 2000 - USA No1 Santana feat. Product G&B “Maria Maria” 10 w.
  • 1973 - премиера на документарецот и автобиографија на Neil Young, "Патување низ минатото"
  • 1991 - покрената е тужба против Virgin Records зашто Paula Abdul наводно не пее во целост на нејзиниот албум "Forever Your Girl". Virgin го добиваат спорот.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје