Dua Lipa & BlackPink - Kiss And Make Up


Музички времеплов
  • 1994 - на 27 години се самоубива лидерот на Nirvana и водач на гранџ генерацијата, Kurt Cobain.
  • 1995 - UK No1 Take That “Back For Good” 4 w
  • 2001 - UK No1 Emma Bunton “What Took You So Long 2 w.
  • 1989 - USA No1 Roxette “The Look” 1 w.
  • 1975 - Minnie Riperton добива златен сертификат за "Lovin' You".
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје