Топ 10 @ 10 01.07.2019


1
The Biggest Heart (Original Mix)
Roy Rosenfeld
| 1 Недела во листата
10
2
Return To Oz (ARTBAT Remix)
Monolink
3 | 4 Недели во листата
6
3
Elephante
Sarkis Mikael & Epstein
| 1 Недела во листата
3
4
Hand Over Heart (Extended Mix)
Dean Mickoski ft. Shawnee Taylor
3 | 2 Недели во листата
4
5
Nature's Hymn (Original Mix)
B.A.X.
3 | 3 Недели во листата
1
6
Day 3 (Dark Matter Mix)
Be Svendsen
| 1 Недела во листата
4
7
Suzan's Lunch (Original Mix)
Lost Desert, Lee Burridge
3 | 3 Недели во листата
6
8
When The Lights Are Out (Original Mix)
Maceo Plex
5 | 2 Недели во листата
2
9
Volga (Extended Mix)
M.O.S. & Bona Fide
1 | 4 Недели во листата
2
10
Ryo
Joris Voorn
3 | 4 Недели во листата
1
Музички времеплов
  • 1987 - Bruce Springsteen го има првиот концерт покрај Берлинскиот ѕид, додека настапува во Источен Берлин пред 180.000 луѓе.
  • 1958 - Менаџерот на Drifters, George Treadwell, ја отпушта целата група и ја заменува со тогаш непознатитот Ben E King и групата Five Crowns.
  • 1989 - Откако во затворската ќелија му е пронајдена голема сума пари, James Brown е преместен во самица.
  • 1986 - USА No.1 Genesis 'Invisible Touch'
  • 1952 - Роден е Allen Collins, гитарист во Lynyrd Skynyrd, познати по хитот 'Sweet Home Alabama'.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје