Мак Топ 5 03.03.2019


1
Откако си негова
Владо Јаневски
2 | 3 Недели во листата
22
2
Без тебе
Филип Јордановски
1 | 3 Недели во листата
1
3
Доволни
Cyrillic ft. Valery
2 | 2 Недели во листата
33
4
Љубов
Гуру Харе и Тамара
2 | 3 Недели во листата
2
5
Модерна љубов
Суперхикс
| 1 Недела во листата
15
Музички времеплов
  • 1988 - UK No.1 Aswad 'Don't Turn Around'
  • 2000 - Phil Collins добива Оскар за најдобра оригинална филмска тема за 'You'll Be In My Heart' од анимираниот филм на Disney 'Тарзан'.
  • 2000 - UK No.1 Melanie C 'Never Be The Same The Again'
  • 1980 - Police стануваат западна поп група по 10 години што одржува концерт во Бомбај.
  • 1988 - USА No.1 Michael Jackson 'Man In The Mirror'
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје