Во живо Интернет канали

Музички времеплов
  • 1969 - Beach Boys ја тужат својaта издавачка компанија Capitol, заради неисплатен хонорар на членот Brian Wilson.
  • 1984 - по жестока кавга на 44 години Marvin Gaye е убиен од сопствениот татко.
  • 1957 - Cadence Records го издаваат синглот "Bye Bye Love" на Everly Brothers, откако претходно 30 други издавачки куќи одбиле да го објават.
  • 1939 - роден е Rudolph Isley од Isley Brothers.
  • 1971 - По 6 месеци од неговата смрт, албумот "The Cry of Love" на Jimi Hendrix добива златен сертификат.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје