Надеж за Хаити 2010

Музички времеплов
  • 1991 - USА No.1 Whitney Houston 'All The Man I Need'
  • 1978 - Sid Vicious од Sex Pistols и Nancy Spungen уапсени се во Њујорк за поседување дрога.
  • 2003 - News Of The World известува дека Michael Jackson се имал подложено на болни операции за да си ја смени бојата на кожата од црна во бела.
  • 1989 - Isaac Hayes е уапсен во Атланта заради неисплатени 346.300 долари за детска алиментација.
  • 1995 - Умира Mevin Franklin од Temptations.
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје