Мак Топ 5 15.12.2019


1
Кажи нешто ново
Тамара Стојковска
1 | 2 Недели во листата
84
2
Оди си
Виктор Апостоловски
2 | 2 Недели во листата
25
3
Без тебе нема кој да ме утеши
Игор Шарески
2 | 2 Недели во листата
18
4
Биди со мене
Наташа Малинкова
1 | 2 Недели во листата
8
5
Јави се
Мите Стоилков
| 1 Недела во листата
4
Музички времеплов
  • 1965 Роден е Roachford (1989 UK No.4 'Cuddly Toy').
  • 1947 - Роден е Malcolm Mclaren, менаџер на Sex Pistols и соло изведувач (1983 UK No.3 'Double Dutch').
  • 2000 USА No.1 Savage Garden 'I Knew I Loved You'
  • 1994 USА No.1 Bryan Adams, Rod Stewart & Sting 'All For Love'
  • 1953 Роден е Steve Perry, вокалист во Journey (1982 USА No.2 'Open Arms') и соло изведувач (1984 USА No.3 Oh, Sherrie').
  • Повеќе
Фреквенции
Скопје