Мак Топ 5 03.03.2019


1
Откако си негова
Владо Јаневски
2 | 3 Недели во листата
22
2
Без тебе
Филип Јордановски
1 | 3 Недели во листата
1
3
Доволни
Cyrillic ft. Valery
2 | 2 Недели во листата
35
4
Љубов
Гуру Харе и Тамара
2 | 3 Недели во листата
2
5
Модерна љубов
Суперхикс
| 1 Недела во листата
15
Музички времеплов
Фреквенции
Скопје